Ovládni červenou a nauč se ji využít

Určitě ses sama někdy přistihla, že pokud potkáš ženu oblečenou do červené barvy, automaticky to přitáhne tvou pozornost. Pokud je její outfit správně vyladěný, zanechá v tobě rozhodně pozitivní dojem. Červená totiž z psychologického hlediska ukazuje sílu, moc a sebevědomí.

Jak vynést vyzývavou červenou a působit jako královna módní scény, nikoliv jako žena v laciném, prvoplánovém outfitu? Máme pro tebe pár tipů, které tě naladí na vyzkoušení nového stylu.

Čeho se držet při nošení červené

Nejdříve je třeba si uvědomit, jak se chceš ve svém outfitu cítit a jak chceš působit navenek. Chceš strhnout pozornost, nebo jen působit romanticky či energicky? V první řadě záleží na tom, jak moc necháš červenou vyniknout a s jakou barvou ji zkombinuješ.

Jeden červený kousek stačí, ale není nad to zopakovat akcent červené v outfitu vícekrát. Využij sílu doplňků – červená kabelka, pásek, náhrdelník nebo boty skvěle propojí celý outfit. Aby ses vyhnula příliš prvoplánovému vzhledu, zopakuj červenou jen dvakrát (max. třikrát) v jednom outfitu.

Červenou můžeš obléknout i přímo na kůži. Rudě nalakované nehty a rty působí opravdu sofistikovaně.

Dáváme zelenou červené barvě pro každou ženu. Pokud červená nelichotí tvé pleti, není důvod se jí vzdávat. Prostě ji vynech jako svrchní díl a sáhni po červené sukni, kalhotách nebo kraťasech.

Jak kombinovat červenou

1. Červená s černou

Chceš působit okázale a budit dojem nekonvenční rebelky? Tato kombinace působí velmi sofistikovaně a rebelsky, ale zároveň zanecháš i dojem elegance, pokud to nepřeženeš.

2. Červená se smetanovou

Pokud nechceš jít do provokativního looku, zjemni celý outfit neutrální světlou barvou. Smetanová barva zjemní ostrost červené a celkový vzhled bude působit elegantněji a jemněji, ale stále energicky.

3. Červená s šedou

Tato kombinace je jasnou volbou pro elegantní a sebevědomou dámu. Šedá barva skvěle vyváží intenzitu červené, přidá outfitu jemnost a opravdovou eleganci.

4. Červená s modrou

Kombinace červené s modrou je skvělá volbou pro ty, kdo chtějí působit svěže, moderně a zároveň elegantně. Tyto dvě barvy dohromady vytvářejí dynamický a harmonický vzhled, který je zároveň sebevědomý a uvolněný.

5. Červená s růžovou

Romantická kombinace, která vytvoří jemný a sladký dojem. Pro hravé a romantické duše je tato neobvyklá dvojice naprosto ohromující, když je správně zkombinovaná.

6. Červená se zelenou

Odvážná a živá kombinace. Tyto dvě komplementární barvy k sobě přirozeně ladí. Bohužel z hlediska psychologie věříme, že tato kombinace vyvolá dojem vánočního outfitu. Tady je na místě hrát si s jemnějšími a méně ostrými odstíny červené a zelené.

 

Nezapomeň, že nejlepším doplňkem bude vždy tvé vnitřní já. Nasaď úsměv a bude ti slušet cokoliv!

Ať se ti červená krásně nosí.

Tvoje Voga

 

 

 


Červená na Voga

Dostala si chuť vyzkoušet nový outfit v červené? Mrkni, co právě teď u nás najdeš v této barvě. 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz